Lisanne van Gorkom
Hoihoi! Ik ben Lisanne, geboren in 2003 en ik woon in het o zo mooie Den Haag. Ik ben als kampkind 6 jaar mee geweest op dit superleuke kamp en nu mag ik ook mee als leiding! Buiten kamp studeer ik de PABO en Pedagogische wetenschappen aan Universiteit Leiden en ik zit op hockey én op voetbal. Dus als je in bent voor een potje (en heel veel lol) zie ik je dit jaar zeker op kamp!

Tot snel!
Luuk Korporaal
Hoi ik ben luuk, ik ben geboren op 27 oktober 2003 en kom uit zoetermeer. Ik ga volgend jaar fysiotherapie studeren in Utrecht. Ik ben best wel wat jaartjes mee geweest als kampkind en dit jaar ga ik voor het eerst mee als kampleiding!

Danielle Jansen-Bakker
Hallo, ik ben danielle, maar luister eigenlijk alleen maar naar Daan. Ik ben gelukkig nog heeeeel jong en inmiddels de trotse mama geworden van Finn, Liv en Emmelie.
Ik ga al heel wat jaartjes mee als leiding (ook als kind, maar ja dat mag niet meer na je 16de helaas) en zal ook dit jaar erbij zijn. Het wordt vast een weer een week vol gezelligheid, lol en uuuuhhh de rest is een verrassing.

Tot de kampweek!!
Ruben Bazuin
Hallo! Mijn naam is Ruben ik ben geboren in 2002 en ga sinds 2023 mee als leiding. Ik ben als kind 8 jaar mee geweest. Ik werk als echte beroepsknoeier in de techniek. Ik heb er reuze zin,

tot bij de bus!

Annick van der Sleen
Hoi allemaal! Ik ben Annick en ik ben geboren in 2000. Ik studeer Biomedische Wetenschappen aan de VU in Amsterdam. Zelf ben ik 10 jaar mee geweest als kampkind op dit superleuke kamp en ik ga sinds 2019 mee als leiding. In mijn vrije tijd ga ik graag naar feestjes en spreek ik af met vrienden.

Ik heb dit jaar weer enorm veel zin om op kamp te gaan en ik hoop jullie ook!
Inge Bazuin
Hi, ik ben Inge geboren in 1999 en ik kom uit Zoetermeer. Ik hoop binnenkort klaar te zijn met mijn master Biologie in Wageningen, waar ik onderzoek doe naar het leven in de zee. Ik speel daarnaast ook nog Volleybal en werk in het leukste restaurant van Wageningen. Verder ben ik erg fan van Skiën, hiken en ik ben dol op duiken en snorkelen.

Tot bij de bus wanneer de leukste week ban het jaar weer begint!

Tom van der Sleen
Hoi! Ik ben Tom, geboren in 1998 en ik woon in Zoetermeer. Na 11 jaar als kind mee te zijn geweest op dit super toffe kamp, mag ik sinds 2016 mee als leiding. Buiten kamp studeer ik Natuurwetenschap en Innovatiemanagement aan de Universiteit Utrecht. Als ik een keer niet aan het studeren ben, dan sport ik veel en ga ik graag naar feestjes.

En aangezien kamp ook altijd een feestje is, heb ik er erg veel zin in!
Jeffrey Hartjesveld
Goededag! Mijn naam is Jeffrey en ik ben geboren in 2002. Ik ben zelf 7 jaar mee geweest als kampkind en mag vanaf 2020 mee als kampleiding. Verder studeer in Biologie en Medisch Laboratorium Onderzoek in Leiden (net als Robin) en vind ik het erg leuk om actief bezig te zijn.
Ik kijk elk jaar enorm uit naar kamp en heb er zeker dit jaar erg veel zin in. Ik hoop jij ook!

Tot snel!

Sonja de Vries
Ik ben Sonja, bouwjaar '84 en woon, na heel veel jaren in Zoetermeer en Gouda gewoond te hebben, in het mooie Wageningen. In het dagelijks leven werk ik bij de universiteit van Wageningen waarvoor ik onderzoek doe naar voeding voor varkens en kippen. Dat klinkt misschien saai, onderzoek, maar gelukkig sta ik nog vaak met mijn laarzen in de modder! Verder ben ik ook graag bezig met mijn hobby's, waaronder hardlopen en mountainbiken. Ik ga al weer heel wat jaartjes mee als leiding bij HKZ en krijg er geen genoeg van. Tot kamp!
Lonneke van Belle
Haai! Ik ben Lonneke. Ik ga al heel lang mee als leiding op dit super leuke kamp, eerst als groepsleiding maar nu heel wat jaren als kok. Dit bevalt me prima want het is erg gezellig in de keuken!! Wij zijn er voor het eten, de boodschappen, de was, het vervoer per auto en eigenlijk verder alles waar de andere leiding 'geen tijd' voor heeft. Als ik niet op kamp ben werk ik bij de Unicoz als Beleidsmedewerker Onderwijs en Kwaliteit. Verder heb ik een relatie met Kees Jan en samen hebben we 6 kinderen, waarvan de drie oudste van mij zijn. Geen tijd om te vervelen dus :). Ik heb nu al weer zin in kamp!!

Inger van der Sleen
Haai allemaal! Ik ben Inger en ik ben geboren in 2004. Momenteel heb ik een tussenjaar en werk ik fulltime in een super gezellig café in Voorhout. Ik hou ontzettend van reizen en sporten, en ga in mijn vrije tijd graag naar feestjes. Zelf ben ik 10 jaar mee geweest als kind op dit fantastische kamp en mag ik dit jaar voor het eerst mee als leiding.

Ik heb er echt ontzettend veel zin in, tot snel! :)

Hall of Fame

Evelien in 't Veld
Evelien is vele jaren meegeweest als leiding, en de laatste paar jaar als een van de hoofdleiding. Zij bracht altijd de nodige structuur naar de vergaderingen en op kamp, waardoor het sindsdien allemaal wat minder rommelig verloopt (maar niet minder leuk natuurlijk ;)). Evelien is de meeste jaren meegeweest als leiding van de B-kinderen en heeft daarbij bijgedragen aan vele mooie kampherinneringen.
Sheila Bowser
Beroemd om haar olifantendansjes en soep-lied. Onze grote kanjer bij het pleeduiken en een ster in het delegeren van het uitleggen van de spellen.

Andre Bazuin
Onbekend hoeveel jaar hij mee is geweest op kamp. In ieder geval meer dan 30 jaar, waarvan meer dan 20 jaar als leiding. Schopte het uiteindelijk tot gelauwerd Hoofdleiding met een hoofdletter H.

Stond bekend om zijn doordringende en altijd aanwezige stemgeluid, zijn tomeloze enthousiasme en het feit dat hij alle kampliedjes uit zijn hoofd kende. Heeft tijdens kamp geen enkele boterham zelf gesmeerd. Dat mochten zijn kampkinderen doen.
Bert-Jaap van Belle
Bert-Jaap is 9 jaar mee geweest op kamp als leiding, eigenlijk altijd als leiding van de A-kids.

Daarnaast was Bert-Jaap gevreesd onder de kinderen van zijn groepje, en geliefd onder de andere leiding van A, omdat hij met zijn groepje bijna altijd als laatste eindigde. Omdat hij bij het laatste kamp opeens een-na-laatste werd, heeft hij maar besloten dat dit het uitgelezen moment was om te stoppen; een echte topsporter stopt ook op zijn hoogtepunt.

Henk Noort
Henk was een erg geliefde en onmisbare kampleiding. Hij was de koning van de administratie en zorgde dat achter de schermen alles soepel verliep (doet hij stiekem nog steeds!). Ook schreef hij jaren lang de ongelofelijk vermakelijke kampmail.
Is een onbekend aantal jaar mee geweest waarvan overgroot deel in de keuken. Zeker is meer dan 30 jaar. Kookspecialiteit? Bloedworst met spruitjes.

Genomineerd voor de G.O.A.T. status.
Lennart Ros
Lennart is 11 jaar meegeweest als kampkind en daarom was het ook zijn missie om ook 11 jaar mee te gaan als leiding; missie geslaagd!

Lennart kon je altijd vinden achter de muziek-laptop waarbij hij het hele kamp probeerde te indoctrineren met zijn takke-herrie, of achter de foto camera, waardoor hij ook bij het thuisfront erg geliefd was (ookal wist het thuisfront dat niet altijd ;-)).

Koen Polman
Koen was door kampkinderen zowel geliefd als gevreesd. Dit kwam doordat 2 dingen zeker waren: Er zal vals gespeeld worden & de laatste of enerlaatse plek is zeker. Koen heeft sterke humor en verhaal vertellend vermogen. Dit kwam goed van pas toen hij samen met Tom het kampmail stokje heeft overgenomen van Henk.

Het is door vele geprobeerd te snappen maar Koen weet als enige tot de dag van vandaag de regels van levend koehandel. Ook kwam Koen elk jaar met nieuwe nummers waarvan het fatsoen discutabel waren (deze liederen hebben de kinderen uiteraard niet gehoord).
Bas Roos
De stille krachtpatser in ons leidingteam. Vele jaren zijn allerbest gegeven en er alles aan gedaan om structuur aan te brengen in de puinhoop, met wisselend succes. Slaaptekort overwon hij met powernaps; killerdroppings trotseerde hij zonder energydrank en geheel op eigen kracht. Wat missen wij zijn relativeringsvermogen, zijn beide-benen-op-de-grond-mentaliteit en zijn kracht om af en toe iemand, tegen haar wil, in het zwembad te dompelen.

Raymond Regeer
10 jaar mee geweest als groepsleiding van 2001 tot 2010.
Raakte, op zijn eerste kampjaar, al op dag 1 gewond en mocht direct naar de EHBO.

Stond bekend om zijn killer-speurtochten en zijn passie voor fietsbanden plakken.
Sander Beentjes
Na 2 jaar als kampkind mee te zijn geweest is Sander maar liefst 8 jaar als leiding mee geweest. En wat voor een leiding!!! Al stuiterend, met onbeperkte energie, onuitputtelijke vrolijkheid en een onbedwingbare drang om te winnen, vulde hij de kampweek en sloot hij af met de weergaloze Koen&Sander-show op de Bonte Avond. En als kers op de appelmoes zorgde Sander ook jaren voor de hilarische Kamp-Blu-ray.

Simon van Goeverden
Simon is tussen de 11-14 jaar mee geweest als kampleiding. Heeft bijna alle jaren bij de B afdeling leiding gegeven. Hij heeft hier verschillende soorten (gevreesde) speurtochten uitgezet. Ook liep hij de speurtochten zonder moeite. Simon hoorde je nooit klagen.

Wij gaan zijn kalmte-in-de-storm-mentaliteit, improvisatie- en doorzettingsvermogen enorm missen!
Sarah Geuze
Sarah is 9 jaar als leiding mee geweest. Uit liefde voor kamp A heeft zij al die jaren de kids t/m 11 jaar vermaakt. Haar creatieve activiteiten werd zeer geprezen onder de kampkinderen.

Sarah was een echt vertrouwenspersoon waar je al je verhalen en geheimen kwijt. Zo ook wie jouw stiekeme kamp crush was. Sarah heeft vele kampliefdes zien opbloeien en verbloeien.

Jurgen van Belle
Een Gouwe ouwe! Heeft ons jarenlang verblijd en verbaasd met zijn kookkunsten en gesnurk. Geroemd om zijn poffertjes, soesjestorens en zelfgemaakte Bananasplit en berucht om zijn Viva-blaadjes. Neemt nog steeds de telefoon op in geval van nood.
Edwin Kroon
Edwin (alias @d) heeft ons tientallen jaren als leiding vergezelt. Met zijn gouden handen knutselde hij met geringe materialen de handigste creaties. Om maar de handen-was-straat tijdens corona als voorbeeld te noemen. Daar kan MacGyver nog het een en ander van leren.

Ed is het grootste gedeelte van zijn kampleiding carrière als A leiding meegegaan. Toch heeft hij zijn laatste jaren heerlijke maaltijden gekookt als onderofficier van de keukenbrigade. Wij gaan zijn oneindige vakkennis, humor & gemompel zeker missen!

Ruben Boon
Ruben heeft ons op vele kampen vergezeld; als kind en als leiding. Hij werd geprezen om zijn enthousiasme dat hij tot in de vroege uurtjes, zelfs na het lopen van kilometerslange droppingen wist vast te houden. Helaas zullen we Ruben's befaamde kampmars voorlopig moeten missen.
Tegenwoordig is Ruben al jaren werkzaam bij de bouwhof. Hier zaagt hij met veel plezier jouw planken op maat.

Deze site werkt het best in een recente versie van Chrome, Firefox, Edge, Opera, Safari of vergelijkbare browser

© Copyright 2008-2024 - Hervormd Kamp Zoetermeer