Lisanne van Gorkom
Hoihoi! Ik ben Lisanne, geboren in 2003 en ik woon in het o zo mooie Den Haag. Ik ben als kampkind 6 jaar mee geweest op dit superleuke kamp en nu mag ik ook mee als leiding! Buiten kamp studeer ik de PABO en Pedagogische wetenschappen aan Universiteit Leiden en ik zit op hockey én op voetbal. Dus als je in bent voor een potje (en heel veel lol) zie ik je dit jaar zeker op kamp! Tot snel!
Lonneke van Belle
Haai! Ik ben Lonneke. Ik ga al heel lang mee als leiding op dit super leuke kamp, eerst als groepsleiding maar nu heel wat jaren als kok. Dit bevalt me prima want het is erg gezellig in de keuken!! Wij zijn er voor het eten, de boodschappen, de was, het vervoer per auto en eigenlijk verder alles waar de andere leiding 'geen tijd' voor heeft. Als ik niet op kamp ben werk ik bij de Unicoz als Beleidsmedewerker Onderwijs en Kwaliteit. Verder heb ik een relatie met Kees Jan en samen hebben we 6 kinderen, waarvan de drie oudste van mij zijn. Geen tijd om te vervelen dus :). Ik heb nu al weer zin in kamp!!

Edwin Kroon
Hallo allemaal !!!! Ik ben Edwin Kroon en ben van bouwjaar 1986. Ik woon samen met mijn vrouw Leonie en zoons Luuk en Tim en dochter Jill in Noordhove, Zoetermeer.
Verder ben ik zelfstandig ondernemer bij Kroon Totaalbouw. Zelf ben ik 7 jaar als kampkind mee geweest en sinds 2005 ga ik mee als leiding. En dat bevalt me Prima !!!
See You
Danique Mater
Lieve allemaal! Mijn naam is Danique, ik ben geboren in 2003 en mijn schoenmaat houd ik lekker nog even geheim ;) Momenteel studeer ik journalistiek aan de Hogeschool van Utrecht en ben ik ook wel eens te horen op de radio bij Zoetermeer FM. Als kampkind ben ik 4 jaar mee geweest en sinds 2023 mag ik het leiding team komen versterken! Heb jij er net zoveel zin in als ik? Dan hopelijk tot snel!

Jeffrey Hartjesveld
Goededag! Mijn naam is Jeffrey en ik ben geboren in 2002. Ik ben zelf 7 jaar mee geweest als kampkind en mag vanaf 2020 mee als kampleiding. Verder ga ik Computer Science studeren aan de TU Delft en vind ik het erg leuk om actief bezig te zijn. Ik kijk elk jaar enorm uit naar kamp en heb er zeker dit jaar erg veel zin in. Ik hoop jij ook! Tot snel!
Simon van Goeverden
Hallo! Ik ben Simon en ik ga al een aantal jaar mee als leiding. Daarnaast ben ik als kampkind ook nog 5 jaar mee geweest. Ik studeer Biologie aan de Universiteit Leiden en houd ervan om lekker buiten te zijn. In het bos bijvoorbeeld, maar op een terras of in de tuin is natuurlijk ook altijd goed. Ik ben ook dit jaar weer leiding van kamp A. Ik vind kamp elk jaar erg leuk en kan niet wachten tot het weer zo ver is. Ik hoop dat jullie er ook zin in hebben en tot bij de bus!

Tom van der Sleen
Hoi! Ik ben Tom, geboren in 1998 en ik woon in Zoetermeer. Na 11 jaar als kind mee te zijn geweest op dit super toffe kamp, mag ik sinds 2016 mee als leiding. Buiten kamp studeer ik Natuurwetenschap en Innovatiemanagement aan de Universiteit Utrecht. Als ik een keer niet aan het studeren ben, dan sport ik veel en ga ik graag naar feestjes. En aangezien kamp ook altijd een feestje is, heb ik er erg veel zin in!
Yrsa ter Horst
Hallooo!
Ik ben Yrsa!! Ik ben geboren op 27 juli 2003. Volgend jaar ga ik de opleiding social work doen en werk ik momenteel in de zorg. Ik ben 9 jaar mee geweest als kampkind en heb het ongelofelijk leuk gehad! Dit jaar (2023) wordt mijn eerste jaar als kampleiding en ik heb er onwijs veel zin in! Tot snel!! :)

Annick van der Sleen
Hoi allemaal! Ik ben Annick en ik ben geboren in 2000. Ik studeer Biomedische Wetenschappen aan de VU in Amsterdam. Zelf ben ik 10 jaar mee geweest als kampkind op dit superleuke kamp en ik ga sinds 2019 mee als leiding. In mijn vrije tijd ga ik graag naar feestjes en spreek ik af met vrienden. Ik heb dit jaar weer enorm veel zin om op kamp te gaan en ik hoop jullie ook!
Ruben Bazuin
Hallo! Mijn naam is Ruben ik ben geboren in 2002 en ga sinds 2023 mee als leiding. Ik ben als kind 8 jaar mee geweest. Ik werk als echte beroepsknoeier in de techniek. Ik heb er reuze zin, tot bij de bus!

Danielle Jansen-Bakker
Hallo, ik ben danielle, maar luister eigenlijk alleen maar naar Daan. Ik ben gelukkig nog heeeeel jong en inmiddels de trotse mama geworden van Finn, Liv en Emmelie.
Ik ga al heel wat jaartjes mee als leiding (ook als kind, maar ja dat mag niet meer na je 16de helaas) en zal ook dit jaar erbij zijn. Het wordt vast een weer een week vol gezelligheid, lol en uuuuhhh de rest is een verrassing. Tot de kampweek!!
Sonja de Vries
Ik ben Sonja, bouwjaar '84 en woon, na heel veel jaren in Zoetermeer en Gouda gewoond te hebben, in het mooie Wageningen. In het dagelijks leven werk ik bij de universiteit van Wageningen waarvoor ik onderzoek doe naar voeding voor varkens en kippen. Dat klinkt misschien saai, onderzoek, maar gelukkig sta ik nog vaak met mijn laarzen in de modder! Verder ben ik ook graag bezig met mijn hobby's, waaronder hardlopen en mountainbiken. Ik ga al weer heel wat jaartjes mee als leiding bij HKZ en krijg er geen genoeg van. Tot kamp!

Inge Bazuin
Hi, ik ben Inge geboren in 1999 en ik kom uit Zoetermeer. Ik hoop binnenkort klaar te zijn met mijn master Biologie in Wageningen, waar ik onderzoek doe naar het leven in de zee. Ik speel daarnaast ook nog Volleybal en werk in het leukste restaurant van Wageningen. Verder ben ik erg fan van Skiën, hiken en ik ben dol op duiken en snorkelen. Tot bij de bus wanneer de leukste week ban het jaar weer begint!

Hall of Fame

Sheila Bowser
Beroemd om haar olifantendansjes en soep-lied. Onze grote kanjer bij het pleeduiken en een ster in het delegeren van het uitleggen van de spellen.
Raymond Regeer
10 jaar mee geweest als groepsleiding van 2001 tot 2010.
Raakte, op zijn eerste kampjaar, al op dag 1 gewond en mocht direct naar de EHBO.

Stond bekend om zijn killer-speurtochten en zijn passie voor fietsbanden plakken.

Bas Roos
De stille krachtpatser in ons leidingteam. Vele jaren zijn allerbest gegeven en er alles aan gedaan om structuur aan te brengen in de puinhoop, met wisselend succes. Slaaptekort overwon hij met powernaps; killerdroppings trotseerde hij zonder energydrank en geheel op eigen kracht. Wat missen wij zijn relativeringsvermogen, zijn beide-benen-op-de-grond-mentaliteit en zijn kracht om af en toe iemand, tegen haar wil, in het zwembad te dompelen.
Andre Bazuin
Onbekend hoeveel jaar hij mee is geweest op kamp. In ieder geval meer dan 30 jaar, waarvan meer dan 20 jaar als leiding. Schopte het uiteindelijk tot gelauwerd Hoofdleiding met een hoofdletter H.

Stond bekend om zijn doordringende en altijd aanwezige stemgeluid, zijn tomeloze enthousiasme en het feit dat hij alle kampliedjes uit zijn hoofd kende. Heeft tijdens kamp geen enkele boterham zelf gesmeerd. Dat mochten zijn kampkinderen doen.

Henk Noort
Haai, even voorstellen: Henk Noort.
Ben al sinds 1972 op aarde en in al die jaren maar 1 keer als kampkind mee geweest. Als kampleiding ben ik al meer dan 20 keer mee geweest.
Je kunt mij op kamp vaak in de keuken vinden want ik ben 1 van de 3 topchefkoks. Verder loop ik vaak met een fototoestel rond, heb ook veel lol met het maken van de kampmailtjes en doe de kampadministratie.
Buiten kamp ben ik netjes getrouwd met Danielle, en papa van kampkind Jasper, kampkind Robin en poezen Pip en Charlie.
Sarah Geuze
Heeii!! Ik ben Sarah, mijn leven begon in 1995 en ik woon in Zoetermeer. Ik ben een stuk of 8 keertjes mee geweest op dit kamp als kampkind. En dan ga ik nu mee als leiding!! Wanneer het geen zomervakantie is ben ik aan de studie Communicatie. Verder hou ik erg van sporten en dan heb ik het vooral over volleybal. Ik ben altijd in voor een wedstrijdje. Ik kan niet wachten tot we weer op kamp gaan, tot dan!

Lennart Ros
Lennart is 11 jaar meegeweest als kampkind en daarom was het ook zijn missie om ook 11 jaar mee te gaan als leiding; missie geslaagd!

Lennart kon je altijd vinden achter de muziek-laptop waarbij hij het hele kamp probeerde te indoctrineren met zijn takke-herrie, of achter de foto camera, waardoor hij ook bij het thuisfront erg geliefd was (ookal wist het thuisfront dat niet altijd ;-)).
Ruben Boon
Ruben heeft ons op vele kampen vergezeld; als kind en als leiding. Hij werd geprezen om zijn enthousiasme dat hij tot in de vroege uurtjes, zelfs na het lopen van kilometerslange droppingen wist vast te houden. Helaas zullen we Ruben's befaamde kampmars voorlopig moeten missen.
Tegenwoordig is Ruben al jaren werkzaam bij de bouwhof. Hier zaagt hij met veel plezier jouw planken op maat.

Sander Beentjes
Na 2 jaar als kampkind mee te zijn geweest is Sander maar liefst 8 jaar als leiding mee geweest. En wat voor een leiding!!! Al stuiterend, met onbeperkte energie, onuitputtelijke vrolijkheid en een onbedwingbare drang om te winnen, vulde hij de kampweek en sloot hij af met de weergaloze Koen&Sander-show op de Bonte Avond. En als kers op de appelmoes zorgde Sander ook jaren voor de hilarische Kamp-Blu-ray.
Evelien in 't Veld
Evelien is vele jaren meegeweest als leiding, en de laatste paar jaar als een van de hoofdleiding. Zij bracht altijd de nodige structuur naar de vergaderingen en op kamp, waardoor het sindsdien allemaal wat minder rommelig verloopt (maar niet minder leuk natuurlijk ;)). Evelien is de meeste jaren meegeweest als leiding van de B-kinderen en heeft daarbij bijgedragen aan vele mooie kampherinneringen.

Koen Polman
Hallo iedereen! Ik ben Koen, geboren op 3 aug 1987. Vroeger ben ik een keer of 7 mee geweest op dit kamp , en sinds de zomer van 2006 mag ik mee als leiding. Ik hou niet van vroeg opstaan en vies eten. Voor dat laatste, hoeft niemand bang te zijn op kamp!!!
Voor dit jaar ga ik weer mijn best doen, m'n groepje naar de eerste plek te leiden!! ( toch word ik meestal 2de ) Als we niet op kamp zijn dan rij ik graag op mijn motor rond. IK heb er al zin in!! Dus, tot kijk bij de bus!!
Jurgen van Belle
Een Gouwe ouwe! Heeft ons jarenlang verblijd en verbaasd met zijn kookkunsten en gesnurk. Geroemd om zijn poffertjes, soesjestorens en zelfgemaakte Bananasplit en berucht om zijn Viva-blaadjes. Neemt nog steeds de telefoon op in geval van nood.

Bert-Jaap van Belle
Bert-Jaap is 9 jaar mee geweest op kamp als leiding, eigenlijk altijd als leiding van de A-kids.

Daarnaast was Bert-Jaap gevreesd onder de kinderen van zijn groepje, en geliefd onder de andere leiding van A, omdat hij met zijn groepje bijna altijd als laatste eindigde. Omdat hij bij het laatste kamp opeens een-na-laatste werd, heeft hij maar besloten dat dit het uitgelezen moment was om te stoppen; een echte topsporter stopt ook op zijn hoogtepunt.
Nynke Klijn
Hoi allemaal, ik ben Nynke! Ik ben geboren op 7 november 1998 en woon in Zoetermeer. Ik ga biomedische wetenschappen studeren aan de VU in Amsterdam. Als kampkind ben ik 3 jaar mee geweest en deze jaren hebben mij enthousiast genoeg gemaakt om zelfs mee te gaan als leiding ;) Ik heb erg veel zin om mee te gaan! Jullie ook? Tot bij de bus!!

Danielle Vogel
Zal ze een beetje uitgeslapen op kamp gaan?

Deze site werkt het best in een recente versie van Chrome, Firefox, Edge, Opera, Safari of vergelijkbare browser

© Copyright 2008-2024 - Hervormd Kamp Zoetermeer